HbA1c hoera!

 

Nog 1 nachtje slapen

 Een week vol belangrijke gebeurtenissen. Thomas wordt 5 en heeft zijn halfjaarlijkse controle bij de kinderarts en de vertrouwde verpleegkundige bij Diaboss. Voor het eerst sinds de diagnose januari 2013 zijn de HbA1c waarden 57 en dat is goed nieuws. De inspanningen met de sensor beginnen vruchten af te werpen. Hier doe je het voor. Alle twijfel en ergernis over soms wel zeer uiteenlopende cijfers tussen het bloedprikken en de sensor zijn weg.  Zoals altijd is het bezoek aan Diaboss ontspannen en gezellig. En zoals altijd wil Thomas niet meteen naar huis. Wat een geweldig team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.