Wat een gedoe!

Even een paar uurtjes doorgebracht met kleinzoon. Zijn moeder is tussendoor een paar keer even weg. En ja hoor, de eerste keer dat ze even de deur uit is, gaat de mio los. De tweede keer blijkt de bg meter niet meer te werken. Batterijen op. En dat op een dag dat we iedere keer dat het alarm van de sensor om wat voor reden piept er extra een vingerprik moet worden gedaan. Op verzoek van de verpleegkundige om te achterhalen waarom de bg waarden zo op en neer gaan de laatste dagen. Maar buiten is het koud, binnen gezellig. We bouwen met lego, spelen memory en Thomas speelt met zijn trein. Hij geniet van de glutenvrije krentenbol, een nieuwe product in de glutenvrije winkel in de Pretoriusstraat in Amsterdam en heel lekker. En ik geniet van zijn gezelschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.