Juf ziek, kind niet naar school

Juf ziek betekent geen school voor Thomas. Dat is zo afgesproken. De andere kleuters worden verspreid over andere klassen. De juffen (want dat zijn het, geen man te zien in de onderbouw) worden dan al extra belast en bovendien weten zij niet hoe ze met Diabetes 1 moeten omgaan. Het is niet anders. Als hij ouder en zelfredzaam is, verdwijnt dit probleem vanzelf. Maar ieder nadeel heeft zijn voordeel; Thomas is lekker met zijn moeder gaan schaatsen op het Museumplein in Amsterdam. Gisteren stond hij voor het eerst op het kunstijs op deze romantische locatie met het Rijksmuseum als achtergrond. Hij vond het heel leuk, maar na een uurtje werd het ongelooflijk druk. Daar heb je op maandagmorgen minder last van. Dus weer op de schaatsjes en oefenen maar. Mocht hij kampioen schaatsen worden, dan is dat te danken aan een af en toe zieke juf, waardoor Thomas extra kon oefenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.