KinderBeestFeest 2014

Ook dit jaar mochten we via ZigZag weer mee naar het KinderBeestFeest in Artis. Het was weer een groot succes.

Onder begeleiding van loeiende sirenes reden we (voorin in een mooie brandweerbus) dwars door de stad en over het Leidseplein, Rembrandtplein en Weesperplein naar Artis. Eigenlijk hadden we ook gewoon naar Artis kunnen lopen, we wonen er vlakbij. Maar we zijn opgestapt bij het Lucas Andreas Ziekenhuis, waar Diaboss ook zit. Met gillende sirenes in een brandweerbus (in een colone met ambulances, politiewagens e.d. zonder dat er iets ergs aan de hand is) is toch wat leuker dan lopen 😉

 

Voorin in de brandweerbus, op weg naar Artis

Voorin in de brandweerbus, op weg naar Artis

In Artis heeft Thomas op motoren gezeten en in een reddingsboot, we zijn met z’n allen helemaal tot de wolken gegaan in een brandweerbakje. Oma kreeg even last van hoogtevrees ;), ik tot mijn eigen verbazing niet. Thomas heeft een brand geblust en een regenboog gemaakt. We hebben ijsjes gegeten en zelfs nog een paar dieren gezien. Ook kwamen we Bobbie nog tegen, een vriendje van de creche. Grote vriend Thijs was er ook, alleen hebben we die jammer genoeg niet gezien.

 

Al met al weer een zeer geslaagde avond. Moe maar voldaan liepen we door de met ambulances, brandweerwagens en andere hulpverleningswagens volgepropte straten weer naar huis. Waar we op het balkon nog even hebben nagenoten van de terugtocht van de gillende sirenes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.