Luilekkerland voor glutenvrije kids

Het was wel zoeken, maar uiteindelijk hebben we het toch gevonden, in Heemskerk. Een winkel met versgebakken, glutenvrij brood en een groot assortiment aan gl.vr. producten. Het brood, de koekjes, sauzen, pasta’s, het is allemaal echt lekker. Ook hebben ze heerlijke ijshoorntjes, zodat Thomas ook eens een ijsje in een hoorntje kan eten. In de diepvries vinden we vissticks met gl.vr. paneermeel, taarten en nog veel meer.

Een in Zweden wonende oma van een kleinzoon in Nederland met coeliakie vond de producten op dit gebied beperkt en niet lekker in Nederland. Ze besloot de veel betere Zweeds producten te gaan importeren. Naast de webshop heeft ze nu een ‘echte’ winkel, waar je lekker kunt ronddwalen met je mandje. Er is een speelhoekje voor kinderen en in de koffiehoek kun je ook dingen proeven.

Ik heb gelezen dat er onderzoek wordt gedaan naar een pil die de problemen van de intolerantie voor gluten zou kunnen oplossen. Voorlopig zijn we blij met het bestaan van deze webshop en winkel.

zie: www.glutenvrij-en-meer.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.