Leven met diabetes 1 en coeliakie

Afgelopen dinsdag kwamen we erachter, dat Thomas, naast coeliakie (glutenintolerantie) ook diabetes 1 heeft. Thomas is pas 2 jaar en 7 maanden oud.

Op internet is een schat aan informatie te vinden over Diabetes 1 op wetenschappelijk gebied. Wij missen ervaringen over het dagelijks leven met een kindje met deze ernstige ziekte, die het leven van het kind en zijn omgeving op zijn kop zet. Misschien hebben we niet goed gezocht. In ieder geval hebben wij, Myrthe, moeder van Thomas, en Gabriƫlle, oma van Thomas bedacht een blog bij te houden over alles wat op ons pad komt.

 

diabikkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.