Eiersalade

Eiersalade

Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 4

Pel 6 hardgekookte eieren en snijd in blokjes. Snijd 3 zongedroogde tomaten, zonder olie, fijn. Leg van 1 bosje basilicum een paar blaadjes ter garnering apart en hak de rest fijn.Meng 125 ml zure room met 4 eetlepels light slasaus, tomaten en gehakte basilicum en breng op smaak met peper.Roer de eieren erdoor en garneer met basilicum.

Ingrediënten: 6 middelgrote eieren, hardgekookt , 3 zongedroogde tomaten, zonder olie
1 bosje verse basilicum
125 ml zure room
4 eetlepels light slasaus  (igv coeliakie de slasaus checken op gluten)
Peper
Voedingswaarden

Koolhydraten 5 g, Vet 17 g waarvan verzadigd 6,5 g
Eiwit 11 g
Vezels 1 g
Groente 50 g
Kcal 218
Zout 0,8 g

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.