EĆ©n gedachte over “Hoeveel koolhydraten brengt de paashaas?

  1. 7 oktober is de 1e Bespreking in de Wetenschappelijke Adviesraad over de vergoeding van de FSL uit t basis pakket en eventueel op 2 december de tweede bespreking.

    De WAR is een onafhankelijk adviesorgaan dat bestaat uit artsen, wetenschappers, onderzoekers en beleidsadviseurs. De WAR toetst puur op wetenschappelijke gronden of de bewijslast voor de omschreven patiƫntengroepen voldoende is om van effectieve zorg te kunnen spreken. De WAR geeft een positief of negatief advies af. Mede op basis daarvan stelt de Raad van Bestuur van het Zorginstituut het definitieve standpunt vast. Is het standpunt positief, dan wordt de betreffende zorg toegelaten tot het basispakket.

    Keep our fingers crossed…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.