Het gonst, FreeStyle Libre…

Iedereen lijkt het erover te hebben, de FreeStyle Libre. Een apparaatje dat de stroom van vingerprikken zou kunnen stoppen. Vandaag gelezen dat het apparaat voor Europa goedgekeurd is voor kinderen vanaf 4 jaar tot 17 jaar. Vanaf 18 jaar is dat al het geval. Nu nog het probleem met de verzekeringen oplossen. Op www.petities24.com kan een petitie worden ondertekend om de verzekeringen hiervan te overtuigen. Wat zou dat heerlijk zijn, niet de hele dag en nacht prikken in de kleine, lieve vingertjes van mijn kleinzoon. Ik denk dat het helemaal goed gaat komen.

Vanavond is er een interview met een meisje van 8 die de FreeStyle Libre heeft, op RTL4 nieuws om 19.30.

http://asweetlife.org/news/freestyle-libre-approved-for-kids-in-europe/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.