Supercomputer Watson en Novo Nordisk

IBM en Novo Nordisk gaan samen de zorg voor diabetes verbeteren. Met behulp van Watson, de supercomputer van IBM. Watson verzamelt en analyseert de gigantische hoeveelheid persoonlijke gezondheidsdata. Dat komt terecht in de Watson Health Cloud en zo helpt Watson (ik zie steeds een mannetje voor me met een uilenbrilletje) artsen, onderzoekers en verzekeraars te te komen tot een steeds meer op de persoon toegesneden gezondheidszorg. En wat Novo Nordisk betreft verbetering van de zorg voor diabetespatienten, want dat  is wat ze doen, al negentig jaar. Go Watson! En dank je wel Novo Nordisk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.