De kleine dingen

Het zijn de kleine dingen…Thomas wordt elke dag meerdere keren in zijn vinger geprikt, een paar keer per week krijgt hij de Mio ingeschoten en een keer per week ook nog eens de enorme naald van de sensor in zijn arm. Daarom mag Thomas een keer per week mijn mijn reuma-injectie in mijn buik spuiten en mag hij oma heel hard knijpen als de Mio wordt vernieuwd. Voor de sensor gebruiken we verdovende Emla creme.

En als er eens iets misgaat met een Mio, door een technisch probleem, dan mag Thomas deze in mijn buik schieten. Het zijn de kleine dingen die hem een beetje helpen bij het leed dat bij Diabetes hoort.

IMG_5758

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.