Inspirerende berichten

We hebben bedacht dat we een map willen maken voor Thomas met inspirerende artikelen van en over mensen met Diabetes 1.  Aanleiding is een interview met Tineke Ceelen in Zin, nr. 8, 2015, 125-129). Tineke is directeur van Stichting Vluchteling en die functie brengt haar op de meest afgelegen plekken zoals Somalië, Kameroen, Tibet. Plaatsen die niet bepaald bekend staan om hun fantastische medische voorzieningen. Terwijl Tineke Diabetes 1 heeft, een pompje draagt en dus afhankelijk is van voldoende insuline. Ze doet het gewoon en hoe. Dat soort verhalen willen we dus voor Thomas verzamelen. Misschien heeft hij ze ooit nodig, misschien niet. Maar wij worden er in ieder geval al blij van. En dat is ook veel waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.