Novo Nordisk helpt Beertje Bikkel met woorden en daden

images      Wat hebben de door Novo Nordisk gesponsorde wielerploeg,             de Bas van der Goor Foundation en Beertje Bikkel gemeen?                                         Diabetes 1.  Alle renners van de internationale wielerploeg, sinds 2008 een prof team,  hebben hét.  Bas van de Goor, oprichter van de gelijknamige Foundation, Nederlands oud-volleyballer, topsporter en winnaar van Olympisch goud heeft hét                                                          En Beertje Bikkel heeft hét!  Diabetes.

Geen verkeerd rijtje toch om in te staan. Wij zijn dan ook heel blij met de financiële bijdrage van Novo Nordisk en trots dat zij onze missie, op een laagdrempelige manier verspreiden van kennis over Diabetes, een mooi idee vinden, dat overeenkomt met de  doelstelling van Changing Diabetes, een onderdeel van Novo Nordisk. Ik kijk nooit naar wielrennen, maar dat gaat veranderen als de wielerploeg van Novo Nordisk meedoet.

www.novonordisk.nl         www.changingdiabetes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.