2 januari!

Zo, dat was dan weer december. Een uitdaging voor kinderen met diabetes en coeliakie en voor hun familie. Het ging allemaal goed, van de glutenvrije pepernoten, het kerstdiner in groep 1 op school (zo schattig, allemaal mooi aangeklede kinderen!) tot ons eigen kerstdiner en oud en nieuw. Thomas kan echt genieten van al die dingen, dus wij ook. Natuurlijk swiepten de waardes af en toe op en neer en af en toe waren er tranen als hij iets niet kon eten (ook bij mij), maar al met al is het meegevallen. Thomas heeft ook weer bij oma gelogeerd. Ik heb de mio vervangen toen mijn dochter er nog was. Toen moest ze naar huis, want anders is het niet echt logeren natuurlijk. Thomas slaapt dan bij mij in bed en ja hoor, midden in de nacht, tieduduu, laag! Dus een banaantje en gelukkig weer lekker slapen. En dochter heeft zoveel mogelijk geslapen, dat is ook weleens nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.