Casus van Thomas beschreven in Huisarts & Wetenschap okt. 2014

Oktober 2014 is een artikel verschenen in ‘Huisarts & Wetenschap’ van kinderarts M.L. Sonnaville en huisarts J. Rodenburg (resp. kinderarts en huisarts van Thomas) waarin onder meer de casus van Thomas wordt beschreven. De directe aanleiding was de in eerste instantie gemiste diagnose bij Thomas. Het is heel gek om zoiets te lezen en je te realiseren dat het over je eigen kleinzoon gaat. De schrik slaat je weer om het hart. Hopelijk draagt dit artikel bij aan meer alertheid bij de huisartsen. Een vingerprikje is zo gedaan tenslotte. Voor mevrouw Sonnaville en mevrouw Rodenburg niets dan lof overigens. Wij voelen ons zeer gesteund!

Diabetes bij kinderen: direct glucose bepalen,  aut. Marie-Louise de Sonnaville, Jessica Rodenburg, Huisarts & Wetenschap okt. 2014,  pp. 546-547

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.