Waar zit het niet in, gluten?

images-16

Dit zou je kunnen maken van Bubber Smart Shapes, een synthetisch boetseermateriaal. Gluten-free staat er in opvallende letters op de doos. Droogt niet uit en is niet giftig. Je zou denken dat het om op te eten is, maar dat is niet zo, het is om mee te boetseren. Ook in knutselspullen als klei en lijm kan gluten zitten. En kinderen steken toch snel een vinger in hun mond. Hoewel we niet zover gaan dat Thomas niet mee mag knutselen als er gluten zit in de lijm bijv.,  blijk ik toch gevoelig voor de kreet gluten-free. Het schijnt prima spul te zijn, dus de hulppiet gaat een doos afleveren bij Thomas.  Deze hulppiet heeft het gekocht bij Webshops Only in de Vughterstraat in Den Bosch, maar het is ook on-line te krijgen. (prijs rond de € 24,00)images-15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.