Sint in het land

Die hele Zwarte Pieten discussie komt mijn neus uit. Alsof er geen echte problemen zijn in dit land. Discussies over het Singerklaasfeest zijn niet nieuw. In de jaren zeventig waren we zeer anti snoep en gooiden de Pieten met appeltjes.  Levensgevaarlijk! Dochter heeft al glutenvrije pepernoten gebakken, maar die hebben nogal ‘vrije’ vormen. Kinderen willen natuurlijk hetzelfde als andere kinderen bij de aankomst van de Sint, dus vandaag toch maar een zakje glutenvrije pepernoten gekocht bij De Tuinen en wat gl.vr. snoepjes. Samen bijna € 8,00. Daar gaan we morgen maar niet mee gooien. Snap wel dat Sint gl.vr. snoep te duur vindt in deze tijd.  Een andere uitdaging is de beheersing van de BG in deze dagen. Volgens mij wordt er veel meer suiker gebruikt in glutenvrije producten. In ieder geval lijkt het moeilijker om in te schatten hoe de koolhydraten reageren op de insuline.

1 reactie op “Sint in het land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.