‘Insulin for life’

http://type1.nl/kroonluchter

Robin is een meisje van 14 jaar met diabetes type 1. Wat veel mensen vaak niet beseffen, is dat diabetes type 1 een levensbedreigende conditie is; zonder insuline en hulpmiddelen kan een patiënt niet overleven. In de westerse wereld hebben kinderen als Robin gelukkig de beschikking over deze middelen.Helaas geldt dit meestal niet voor kinderen in derdewereldlanden. Daarom wilde Robin iets doen.Ze maakte een kroonluchter van een deel van haar diabetesspullen! Graag wil ze deze kroonluchter veilen ten behoeve van ‘Insulin for life‘! Dat is dé organisatie die kinderen en volwassenen met diabetes type 1 helpt,door het verstrekken van insuline en hulpmiddelen.Dus breng een bod uit op deze bijzondere kroonluchter en help Robin ‘Insulin for life’ te steunen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.