Blog over het meisje met de kroonluchter

http://type1.nl     Naar aanleiding van het bericht over de veiling van een kroonluchter, gemaakt van plastic materialen die overblijven van de mio kwam ik op deze blog.  Heel herkenbaar en boeiend. De schrijvende moeder heeft een dochter – het meisje dat de kroonluchter heeft gemaakt –  in de middelbare school leeftijd. Dat brengt weer andere zorgen en oplossingen met zich mee. Kunnen wij vast lezen wat je zoal kunt verwachten. Ook gaat zij in op haar eigen emoties en verdriet die onlosmakelijk verbonden zijn met het zorgen voor je kind in deze situatie. En dat geeft troost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.