Naar de basisschool

Morgen is het zover. Een nieuwe fase in het leven van Thomas én van zijn moeder en oma. En voor de leerkrachten die zich gaan inzetten voor een kind met diabetes. Het is best spannend. ZigZag, de speciale creche voor chronisch zieke kinderen bood zo’n veilige omgeving. Nu moet hij toch de buitenwereld in. Wat zullen de andere kinderen vinden van zijn pompje en infuusje? En dat hij niet alles mag eten?  En er iedere dag een wijkverpleegkundige langskomt? Hoe gaat hij ervaren dat hij een beetje anders is dan andere kinderen? En ook weer niet. De gesprekken met de Boekmanschool waren heel prettig en hebben ons veel vertrouwen gegeven. Maar loslaten is altijd moeilijk en voor ons nog een beetje moeilijker. Komt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.