Nieuwe uitdaging, logeetjes

De neefjes uit Amerika van 1 en 4 jaar en hun moeder komen een paar dagen logeren bij Myrthe en Thomas.  Super gezellig voor Thomas, voor ons, maar ook spannend. Hoe zal het gaan? De neefjes mogen alles eten bijvoorbeeld. Thomas eet strikt glutenvrij. Ook heeft hij echt nog zijn middagslaapje nodig. Max van vier wil geen middagdutje meer doen. Nu, dag vier, blijkt het allemaal goed te gaan. De waarden van Thomas zijn niet extreem anders, ondanks minder slaap en de hele dag druk. Hij maakt er geen probleem van dat hij niet altijd hetzelfde kan eten. En geniet met volle teugen van zijn neefjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.