Gewoon een superdagje

Super leuke omadag en nacht achter de rug. Thomas heeft heerlijk gevoetbald in het speeltuintje met een jongetje uit de buurt, zijn middagslaapje overgeslagen, prima gegeten en daarna op tijd naar bed en goed geslapen. Zijn waarden waren stabiel, dus geen alarmen in de nacht en geen nat bed. Vanmorgen naar het Amstelpark, waar hij ongestoord kon fietsen zonder zijwieltjes!! We zagen grijze konijnen, een witte pauw, een fazant, kangeroos, waarvan 1 witte! (wel achter een hek) veel kunst en bijna geen mensen. We verheugen ons al op het voorjaar. Diabetes 1, wat maakt het uit als je de kleine coureur ziet. Een beetje extra opletten, dat is alles.
Vorige week zag ik alleen maar problemen, nu ben ik optimistisch. En zo zal het vast blijven gaan, maar dat maakt niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.