Arbeidstherapie

Bandje openBeer met  bandje en tasje

Soms krijg ik compleet de zenuwen van al het gedoe. Telefoontjes van Diaboss. Koolhydraten te veel of te weinig. BG te hoog of te laag. Vooral rustig inmijn eigen huis heb ik daar last van. Ben natuurlijk een controlefreak, dus loslaten valt niet mee. Wat helpt is iets doen, iets maken dat een relatie heeft met de dia 1 van Thomas.  Een nieuwe manier om het pompje op te bergen bijvoorbeeld. Na enkele maanden intensief gebruik vertonen zijn bandjes tekenen van slijtage. Nu heb ik rood band, dat wordt gebruikt voor het maken van rugzakken,  aan het bandje genaaid. Daar kan het ‘echte’ pomptasje aan worden bevestigd via een lus aan de achterkant.  Het riempje sluit met klittenband, net als de zakjes van het eerste model,  maar dat wordt veel minder gebruikt, omdat het pompje via de rits uit het tasje wordt gehaald. De beer staat het alvast prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.