Toch een sensor

Een week later komt er bericht van het ziekenhuis dat Thomas toch een sensor kan krijgen. Zou Sinterklaas geld in een schoen hebben gedaan? Wel heel fijn. Vanaf 12 december krijgen we les en gaan we oefenen.

Gisteren rond een uur of vijf was de bg 2,6. En dat was te merken. Thomas is huilerig en ligt lusteloos tegen me aan. Na het eten is meneer helemaal opgeknapt en rent hij door het huis, samen met Mickey. Het gekkenuurtje noemt Myrthe dat.

We hebben gelezen dat je met kinderen of volwassenen met een bg van boven de 16 niet kunt redeneren. Eerst moeten de waarden weer enigszins normaal zijn. We maken daar maar grapjes over. Als zijn bg wel hoog is, maar nog geen 16 zeggen we: ‘Sorry, gewoon luisteren, je bent aanspreekbaar volgens het boekje!’ Waar zijn we zonder humor, nietwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.