Vol verwachting klopt ons hart….

Verpleegkundige en kinderarts vinden dat de bg nog steeds te veel op en neer gaat en er te vaak hypo’s voorkomen. Wij zijn het er helemaal mee eens en Myrthe is blij met het voorstel een bloedglucose sensor aan te vragen voor Thomas. Er gaan een paar maanden voorbij, maar dan komt het bericht dat de sensor is besteld en worden afspraken gemaakt voor het leren omgaan met de sensor. Wij blij, agenda’s aangepast, helemaal in de stemming ‘we gaan er voor’ en dan komt een nieuw bericht dat het niet doorgaat. Reden: iets met geld, budget van het ziekenhuis. Het is een teleurstelling. De sensor maakt de dagelijkse dia-besognes niet minder intensief, maar het is een prettig idee dat er een alarm afgaat als de bg te laag of te  hoog is.

Sensor 20090923-2Afwachten maar, komt vast goed. En anders sparen voor een hulphond, die waarschuwt als de bg niet goed gaat. Kun je ook nog mee wandelen.  Is wel veel duurder dan een sensor en moet ook nog eten natuurlijk. Maar o, wat zijn ze lief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.