www.bands4lif.net NIET DOEN

Op 23 februari 2013 schreef ik over de website  www.bands4life.net . Via deze Amerikaanse website zijn accessoires te bestellen waarin het insulinepompje kan worden ‘verstopt’. Zag er leuk en vrolijk uit en ik heb zo’n bandje besteld. Wat een teleurstelling! Ik ontving een brede, donkerrode tailleband, van een eng glad stofje en slordig genaaid. Er zat geen zakje aan voor het pompje. Kennelijk moet deze opvallende band een klein apparaatje dat eruit ziet als een mobieltje verstoppen. Hoe zo? Het pompje ziet er heel wat leuker en spannender uit dan zo’n enge band om je buik.  Dit alles voor $ 30,- . Zinloos en lelijk.

Zelf word ik steeds handiger in het maken van de taillebandjes met zakje! van stretch stof. Ze bevallen prima, zijn zacht, makkelijk te wassen en leuk te combineren met een bijpassend hemdje. Zie het bericht van 12 juli Lief buikbandje voor insulinepompje.

Het bericht van 23 februari heb ik verwijderd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.