Op vakantie in Egmond

We zijn alweer anderhalve week terug van vakantie. Het voelt al veel langer. We zijn dit keer wat dichter bij huis gebleven dan anders. Eigenlijk wilden we naar Paros, een klein eilandje in Griekenland. Met het vliegtuig en de boot. Een klein eiland zonder ziekenhuis. Temperatuur dagelijks tussen de 25 en 30 graden Celsius, misschien wel hoger. Toch maar niet.

Op naar Egmond aan Zee!
3 weken zijn we in Egmond aan Zee geweest. We hebben een super vakantie gehad. Geheel onbezorgd, want dichtbij huis en ziekenhuis. Temperaturen lekker Hollands. Geen gedoe met hele dagen zwemmen en meer insuline aanmaken door de hitte. Pompje gewoon lekker om, jas dicht en fietsen maar 😉

Voor zo’n eerste vakantie met Thomas met Diabetes 1 was dit echt een goede oplossing. Mooie bijkomstigheid was dat zijn vriendin Merel een appartement heeft in Egmond aan Zee. En Merel ook net in die periode op vakantie was! Supergezellig.

 

1 reactie op “Op vakantie in Egmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.