TV programma ‘Over leven met diabetes’

De documentaire ‘Over leven met diabetes’ is 20 en 27 mei om 1925 uur op Ned.1.
Ik wil kijken, maar ben ook huiverig voor wat ik te zien krijg. Ik wil optimistisch zijn en blijven, niet geconfronteerd worden met mensen waar het misschien niet goed mee gaat. Tegelijkertijd wil ik alles lezen, weten over diabetes. Ik neem het in ieder geval op voor het geval ik morgen de moed niet kan opbrengen.

2 reacties op “TV programma ‘Over leven met diabetes’

  1. Lieve Myrthe, Thinas en Gabrielle,

    Ik ga vanavond ook kijken hoor! weet er ook niet genoeg vanaf. Gaat het met jullie?? Liefs xxx Kitty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.