Les 2. Ik heb les nodig!

Dit is eat art
Help!  Ben even helemaal ontmoedigd. De fraaiste lekkernijen staan op internet, dit is gewoon kunst. Ik hou van kunst, maar ook op dat terrein ben ik vooral een kijker en geen doener. Blijkt dat redding nabij is, gewoon in Haarlem. Daar zit Mia’s Muffins and more.
www.miasmuffinsandmore.nl.  Ze hebben een on-line shop en een winkel in Heemskerk, die van vrijdag t/m zondag is geopend. Ook geven ze workshops, daar moeten Myrthe en ik heen.
www.taartglutenvrij.hyves.nl is een particulier die op bestelling glutenvrije taarten bakt.
Ook heel sympathiek: Rose & Vanilla, http://roseandvanilla.nl. Leuke blog van enthousiaste vrouw die succes heeft met haar cakes en taarten en ook bezig is om een recept voor lekker brood te ontwikkeling.
En zo zijn er ongetwijfeld nog veel initiatieven, bedrijfsmatig en particulier die bezig zijn met glutenvrije producten. In San Francisco is het ten slotte al een beetje hip om glutenvrij te eten.
Probleem met glutenvrij eten en diabetes 1 is het tellen van de koolhydraten. Op een of andere manier lijken ‘gewoon’ eten  en gl.vr. eten andere te reageren op de bloedgucosewaarde. Tot nu toe hebben we nog geen dietiste of deskundige gevonden die daar het fijne van weet. Tips zijn welkom.
Gabrielle

1 reactie op “Les 2. Ik heb les nodig!

  1. Dag Gabrielle,
    Dank je wel voor het noemen van mijn bakkerijtje in je blog en je reactie op mijn blog. Wat een schattig jongetje, jullie Thomas. Hij en jullie hebben wel een enorme uitdaging zeg. Mooi en indringend om de verhalen te lezen, onwijs knap hoe jullie het doen. Ik wens jullie veel sterkte maar vooral heel veel plezier met het mannetje.
    Zoete groet, Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.