Nog even niet lachen

Op woensdag en donderdag gaat Thomas naar de ‘nieuwe’ creche, zoals hij het zelf nog steeds noemt. Na vijf dagen thuis moet hij op woensdag altijd weer een drempel over. Als hij er eenmaal is, vindt hij het heerlijk en is aan het eind van de middag niet naar huis te krijgen.  De medewerkers zijn geweldig. Thomas wordt altijd opgevangen en afgeleid, een heel verschil met de ‘oude’ creche. Maartje, de verpleegkundige, verantwoordelijk voor de prikjes en insuline, ving Thomas vanmorgen op. Hij is dol op Maartje, samen maken ze voortdurend grapjes. Vanmorgen vertelde Maartje dat hij vorige week, toen hij nog niet helemaal geacclimatiseerd was en zij  een grapje maakte Thomas tegen haar zei: ‘Ik kan nu nog niet om jou lachen.’

www.zigzagzorg.nl

 

1 reactie op “Nog even niet lachen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.