Creche en zo

Sinds we er op 15 januari 2013 achter kwamen dat Thomas diabetes 1 heeft is ons leven een beetje veranderd. We beleven de dagen veel intensiever, zijn continue bezig met dat kleine lijfje van Thomas. Bloedglucosewaarden, eten, drinken etcetera.

Maar het went, zoals alles went. En Thomas blijft een bikkel! Laatst kwam hij naar me toe en riep: “Prikken, prikken!” Hij voelde dat hij niet lekker was, een hypo van 2.3! Dat is uiteraard niet fijn, maar ik was blij dat hij het aanvoelde.

Inmiddels ben ik mijn baan kwijt, contract niet verlengd (van rechtswege uiteraard, niet vanwege mijn reuma en Thomas’ diabetes). Maar Thomas mag wel 2 dagen per week naar de creche, Zigzag. Echt super! Iedereen daar doet enorm zijn best om ook voor kinderen met diabetes de opvang mogelijk te maken. Thomas heeft het enorm naar zijn zin op de creche en heeft al vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.

Kortom, er is wel wat veranderd, maar het leven gaat ook gewoon door! 🙂

1 reactie op “Creche en zo

  1. Wat heerlijk dat Thomas naar de crèche mag, dan kan jij ook een beetje bijtanken, want na het lezen van 19 april lijkt me dat geen overbodige luxe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.